Ogólnopolski Zlot Fanów Combichrist - Get Your Body Beat. Strona: 1

Ogólnopolski Zlot Fanów Combichrist - Get Your Body Beat Dodano: 2008-03-10 15:21

Ja na imprezie byłam jakoś chyba po 22:00. Alkohol i zmęczenie (byłam po pracy) zrobiły swoje :-) Nie za wiele pamiętam, ale muzyka była świetna.
Było się przy czym wyszaleć, a ludzi wcale nie tak mało. Momentami było tłoczno na parkiecie, ale przynajmniej był klimat. Wkurzające były tylko kapturzaste osobniki szukające zaczepki.
Stali bywalcy imprez pewnie są przyzwyczajeni, ale ja jestem nerwus i mnie wkurzali :-)
Ciesze się że nie byłam sama, bo gdyby mnie zaczepiali zepsuliby mi zabawę. A tak wytańczyłam się, znalazłam kogo miałam znaleźć i następny dzień cały przespałam :-)

Dodano: 2008-03-10 15:35

Ja pojawilam sie na imprezie dosc predko i musze przyznac ze bylam zszokowana tym co zobaczylam, pierwsza mysl "gdzie sa ludzie?!" Pustki, pustki i jeszcze raz pustki, nawet o miejsca nie trzeba bylo sie martwic, mozna bylo usiasc "wszedzie" :|

Oczywiscie muzycznie nie bylo zle :) Poczatek calkiem udany, choc kojarze jak zwykle ciekawy "zastój basowy głośników"(jak sadze) :| no ale coz...Bazyl XD dalej juz tylko lepiej, przetancowalam calego seta Dobermanna prawie Ale pozniej tez zaskoczylo mnie to co slyszalam, nawet ja posiadam "przejscia" w winampie hehe... no ale coz :) Ogołem nie bylam na I edycji imprezy we Wroclawiu, ale tutaj uwazam ze impreza byla przecietna... Aha i uklony dla Tranzystora zwlaszcza za jego "kreacje" hehe

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło